Muslim Shqip 2.7 [free]

Descrizione

Muslim Shqip eshte aplikacion qe sherben per cdo musliman.
Perfshine keto gjera:
1. Lexim Kur'ani ne gjuhen shqipe, arabe, angleze dhe transliterume (Lexim i shkronjave arabe me shkronja latine).
2. Kerkim ne tere Kur'anin per ndonje fjale apo ajet, si dhe te gjitha mundesite e shperndarjes tek shoket tuaj.
3. Takvimi - Zgjidh shtetin dhe qytetin ku jetoni dhe ne menyre automatike shkarkohen kohet e namazeve per qytetin e caktuar. Keni mundesi te percaktoni njoftimet per cdo
kohe te namazit...
4. Abdesi - Eshte pershkruar marrja e abdesit me shkrim dhe me figura qe mund t'i kuptoje cdokush.
5. Kompasi - Tregon drejtimin e Qabes
6. Namazi - Eshte pershkruar me shkrim dhe figura se si falet namazi...

Commento della redazione

Versioni precedenti

Scarica da QR Code
  • Nome del Applicazioni: Muslim Shqip
  • Categoria: Istruzione
  • Nome APK: com.veton.muslimshqip
  • Ultima versione: 2.7
  • Requisito: 4.0.3 o superiore
  • Dimensioni del file : 34.88 MB
  • tempo aggiornato: 2019-04-16